به گرارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محسن پورکیانی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: هیات مدیره بیمه ایران امسال سال سختی را به لحاظ مالی پشت سر گذاشت،
چرا که از گذشته ۳۴۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته برای شرکت به ارث مانده است.وی تصریح کرد: یکی از برنامه های ما در سال جاری حذف پرتفوهای زیان ده و جبران آن از طریق جذب پرتفوهای سودده بود.
پور کیانی با اشاره به اینکه هم اکنون بنیاد شهید بابت پوشش بیمه خانواده های معزز شهدا، ایثارگران و جانبازان ۱۸۰۰ میلیارد تومان از بنیاد طلبکار است، افزود: بر همین اساس در شهریور ماه پرتفوی بنیاد شهید را به بیمه دی واگذار کردیم.
به گفته مدیرعامل بیمه ایران، پرتفوی بیمه درمان شرکت با این واگذاری ۵۸ درصد منفی شد، اما در دی ماه فروش شرکت یک درصد و هم اکنون ۵ درصد مثبت شده است.
وی ابراز امیدواری کرد هیئت مدیره شرکت سال آینده بتواند برای بیمه ایران وضعیت بهتری را رقم بزنند.
پورکیانی یادآور شد: زیان انباشته بیمه ایران طی ۱۲ سال به وجود آمده است و اگر افزایش سرمایه شرکت صورت نگیرد مستهلک شدن آن ۷۲ سال به طول خواهد انجامید.بر این اساس پیشنهاد افزایش سرمایه بیمه ایران به ۱۰ هزار میلیارد تومان را ارائه کردهایم.
خبرنگار فارس به مدیرعامل بیمه ایران گفت بسیاری از ایثارگران از این تغییر وضعیت ابراز نارضایتی میکنند و خواستار بازگشت بیمههایشان به بیمه ایران هستند.
وی پاسخ داد: تا آنجا که من اطلاع دارم بیمه دی تلاش میکند خدمات خوبی را به خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران ارائه دهد، اما بازگشت پرتفو به بیمه ایران نیاز به بررسی دارد.
پورکیانی تاکید کرد: بنیاد شهید ۱۸۰۰ میلیارد تومان به بیمه ایران بدهی دارد و بیمه ایران بیش از این توان خدمات دهی نداشت، به همین دلیل نیز بیمه دی که سهام آن متعلق به خود بنیاد است پرتفو را پذیرفت.
وی یادآور شد: زمانی که پرتفو بنیاد شهید در اختیار ما بود تلاش کردیم بهترین خدمات را ارائه دهیم و این موضوع درباره کارکنان آموزش و پرورش هم صادق بود، اما در حال حاضر بیمه ایران ناگزیر است پرتفویی را بپذیرد که شرکت را دچار بحران نکند، تنها در این صورت است که پذیرش دوباره پرتفو قابل بررسی است.
مدیرعامل بیمه ایران در پاسخ به پرسش خبرنگار گفت: آموزش و پرورش فعلا به بیمه ایران بدهی ندارد و بدهی آن از طرق اوراق خزانه تسویه شده است.
وی بخش عمده مشکل توانگری بزرگترین شرکت بیمهگر کشور را مربوط به رشتههای شخص ثالث و بیمه تکمیلی درمان عنوان کرد و افزود: بخش بیمه شخص ثالث که ۵۴ درصد سبد محصول بیمه ایران را تشکیل میدهد برای شرکت سودده نیست و ناگزیریم آن را تحمل کنیم، اما در حال تعدیل سهم بخش بیمه تکمیلی درمان هستیم تا وضعیت پرتفو را بهبود بخشیم.
پورکیانی همچنین انتصاب مدیران کل استانهای شرکت بیمه ایران را در جهت اصلاح ساختار شرکتف کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری دانست.
وی در این نشست خبری از استقرار 70 واحد سیار بیمه ایران در ورودی شهرهای پرتردد زیارتی و سیاحتی در ایام نوروز خبر داد که بلافاصله اقدام به ارزیابی و پرداخت خسارت بیمهگذاران خواهند کرد.
در این نشست خبری همچنین اجرای طرح بیمه سفر بیمه ایران در ایام نوروز اعلام شد که بر اساس آن مردم می توانند با پرداخت هزینه اندک منازل خودرو و خودشان برای ایام نوروز تحت پوشش بیمه آتشسوزی قرار دهند.
وی سقف پوشش این بیمه برای مسافران نوروزی در ۱۵ میلیون تومان ذکر کرد.
انتهای پیام/م
خبر در حال تکمیل